Tabung Alumni Prihatin

Assalammualaikum & Salam Sejahtera

HANYA DENGAN SATU KLIK ANDA KINI BOLEH MENYUMBANG KEPADA TABUNG ALUMNI PRIHATIN RM5 ‘KELANGSUNGAN PENGAJIAN MAHASISWA’ #alumniUiTMprihatin (TAHUN 2021)

Perkara di atas dirujuk.

1. Pusat Jaringan Alumni(ANC), Pejabat Jaringan Industri, Komuniti dan Alumni (ICAN), UiTM telah melancarkan Tabung RM5 Alumni Fakulti Farmasi UiTM pada Julai 2021 yang merupakan merupakan tabung inisiatif berbentuk crowdfunding yang memberi peluang kepada seluruh alumni UiTM dalam membantu pelajar yang terkesan dengan pandemik Covid-19.
  1. Dijemput alumniFakulti Farmasi UiTM untuk menyumbang ke dalam PROJEK TABUNGALUMNI PRIHATIN RM5: ‘Kelangsungan Pengajian Mahasiswa’ #alumniuitmprihatin.
  1. Sumbangan untuk TabungAlumniPrihatin RM5 Fakulti Farmasi UiTM boleh di buat melalui:

Sumbangan dari para alumni FF adalah amat di hargai, dan dapat sedikit sebanyak membantu para mahasiswa yang terkesan dengan pandemik Covid-19 dan seterusnya membolehkan mereka meneruskan pengajian dengan sukses.

Sekian, terima kasih.

Fakulti Farmasi