Taklimat Validasi Penyelidikan PRISMa

Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera,
Y.Bhg. Prof. Emeritus Datuk / Dato'. / Datin / Prof / Prof.Madya / Dr. / Tuan /Puan,

Dengan hormatnya, perkara di atas adalah dirujuk.

Sukacita dimaklumkan bahawa kerjasama antara Fakulti Farmasi, UiTM Cawangan Selangor Kampus Puncak Alam dan Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) Kampus Puncak Alam akan menganjurkan Sesi Taklimat Validasi Penyelidikan PRISMa.
Faculty of Pharmacy, UiTM Puncak Alam Campus in collaboration with Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) Puncak Alam Campus would like to cordially invite you to join our sharing session on PRISMa Research Validation.

Maklumat sesi webinar :
Details are as follows:
Tarikh: 7 Oktober 2021 (Khamis)
Date:  7 October 2021 (Thursday)
Masa: 2.30 - 5.00 petang
Time:  2.30 - 5.00 pm

Penceramah 1
Speaker 1
YBrs. Puan Adlina Abdullah, Timbalan Ketua Pustakawan, Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) UiTM Shah Alam

Penceramah 2
Speaker 2
YBrs. Puan Siti Rohayu Mohamad Yusof, Pustakawan Kanan, Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) UiTM Shah Alam

Pautan Webex :

Link kehadiran untuk peserta dan pendaftaran jam latihan (staf UiTM) akan dibuka di akhir webinar.
Registration and training hour(s) link will be provided at the end of the session.

Kerjasama dan perhatian daripada semua warga amat dihargai dan didahului dengan ucapan terima kasih.
Thank you for your attention.

Faculty of Pharmacy
Level 11, FF1 Building